Presentació

Benvinguts a la Comunitat de Turisme!

Per a l'equip de la Gerència de Serveis de Turisme és una gran satisfacció poder presentar-vos aquesta nova eina de treball per al sector turístic de la província de Barcelona.

A dins d'aquesta comunitat hi treballen el Cercle de Turisme per la promoció turística de la província de Barcelona amb l'objectiu d'impulsar la participació de les empreses del sector turístic en la promoció colectiva dels seus productes i les seves destinacions, i el Laboratori de Turisme, l' instrument de treball que permet transferir el coneixement turístic que es genera des dels espais de R+D+I als ens turístics locals, a empreses turístiques i a la societat en general.

En aquesta comunitat trobareu tot un seguit d'eines que us permetran comunicar-vos d'una manera més eficient amb la Gerència, però també entre els diferents membres de la comunitat, tot buscant una eficiència i una eficàcia que fins ara ens era difícil donar sense les eines que ens permet la comunitat.

Disposareu de més i millor informació, us podreu comunicar amb el sector turístic de la província i, a més, podreu participar en la reflexió conjunta en la millora de la competitivitat de les nostres destinacions.


Com veureu disposeu d'un seguit d'eines que ens permeten assolir aquestes fites: documents compartits, fòrums, chats, notícies, etc., a més de grups de treball específics segons els vostres interessos.
 

Esperem que ben aviat ens podrem veure al núvol.

L'equip de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona