El MEV obre les portes aquest dissabte perquè gaudiu de l'art amb seguretat

El MEV obre les portes aquest dissabte perquè gaudiu de l'art amb seguretat

El Museu Episcopal de Vic torna a obrir les portes al públic aquest dissabte 30 de maig. Els professionals del MEV han treballat intensament les darreres setmanes per garantir les mesures de seguretat, higiene i salut per a visitants i per preservar la bona conservació del seu fons d’art. 

A partir de dissabte també es podrà visitar «Nord & Sud» que serà una de les poques exposicions internacionals que es podrà veure en els mesos vinents als museus catalans. La mostra, que havia d'acabar el 17 de maig, s’ha pogut prorrogar fins al 15 de setembre.  Els prestadors escandinaus i catalans van acceptar la petició de la direcció del MEV d'allargar la cessió d'obres, tenint en compte les circumstàncies extraordinàries que van forçar a clausurar de forma prematura l'exposició.

COM PODEM VISITAR EL MEV?
 

Aforament limitat a un terç de la capacitat del museu i 10 persones a la sala d'exposicions temporals.
Obligatori l'ús de mascareta.
Visita individual o en grups de convivència.
Cal respectar la distància física de seguretat de 2 metres.
De moment només poden visitar el museu les persones de la Regió Sanitària Catalunya Central.
Es recomana el pagament amb targeta de crèdit

PER FER LA VISITA

Per facilitar la visita, el MEV ja disposa de recursos a través del web amb diferents recorreguts i amb ampliació d’informació de les col·leccions. En breu també es disposarà de recursos en línia per acompanyar la visita a l'exposició «Nord & Sud».

El Museu es podrà visitar en l’horari habitual: de dimarts a dissabte de 10 a 19 h i diumenges i festius de 10 a 14 h.