Exposició Marta Duran. Jardí Pintat

Marta Duran fa un cant a la vida amb els seus jardins flotants

"Marta Duran va estudiar biologia i es va especialitzar en botànica. És per això que el seu coneixement del paisatge i de les flors va més enllà del que és purament visual. Hi batega l’energia de la vida vegetal però també les sensacions personals més íntimes que transmeten. A mesura que ha aconseguit un bon domini de la tècnica pictòrica la seva obra s’ha alliberat de les convencions acadèmiques i ha pogut assolir un llenguatge ben personal. El color i la pinzellada a l’oli flueixen amb una intensitat i amb una potència que no pretén descriure la realitat o les formes naturals, sinó l’essència mateixa dels elements que, d’una manera especial, en jardins i boscos, fan possible la meravella de la vida natural. Més enllà del referent real, l’obra pictòrica assoleix plena autonomia plàstica. La joie de vivre, la bellesa salvatge de colors i formes emergeix en la pintura més lliure de Marta Duran".

Manuel Guerrero Brullet. La joie de vivre
Crític d’art i comissari d’exposicions

Inauguració de l'exposició divendres 17 de maig a les 19h
L'exposició es podrà visitar fins el 30 de juny

1
3
Etiquetes:
pintura, escultura, art
1
Grups de treball:
Museus i Patrimoni