Presentació del llibre "A l'ombra de Boccaccio. Catorze relats eròtics"

El Museu del Càntir d’Argentona i l’Editorial Trípode es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre “A l’ombra de Boccaccio. Catorze relats eròtics” en el marc de l’exposició GUINOVART MATÈRIC que es presenta fins a principis del mes de gener al museu  i donat que la imatge de la portada del llibre és una de les obres del reputat artista.

El llibre és un homenatge al seny picardiós del Decameró, però també a la rauxa desacomplexada del mític local del carrer Muntaner. Aquí hi trobareu de tot: funcionaris, escriptors, actrius de cine... Subtilitat llaminera i obscenitat hilarant. Plomes, pinzells, mandrins i animals diversos. Amors de mitja hora, amors retrobats; llegendes vampíriques i paisatges exòtics, i d’altres que no tant. Perquè, ben mirat, aquestes històries podrien estar passant ara mateix, al costat de casa. O a dins de casa.

Els mateixos catorze autors que van publicar el conjunt de catorze relats eròtics A l’ombra del Decameró (Gregal, 2014) ens ofereixen ara, desprès de l’èxit obtingut al llarg de quatre anys, catorze contes més.

Quim Calvo, Susagna Aluja, Ramon Erra, Pilar Prim, Neus Ors, Sònia Boj, Jordi Puig, Oriol Guilera, Carme Ripoll, Montserrat Grau, Montse Rubinat, Isabel Domingo, Tuli Márquez, Anna Pascual.

Dia: dissabte 1 de desembre
Hora: 19 h
Lloc: Museu del Càntir d’Argentona