Informe d'Ocupació en allotjaments Juliol 2018 (Enquesta Flaix

Bon dia,

Ja teniu disponible l'informe flaix d'ocupació turística als allotjaments de l'Entorn de Barcelona durant mes de Juliol 2018.

Com sabreu, l’Informe Flaix d’ocupació turística és un treball del Laboratori de Turisme de l’Oficina Tècnica de Turisme que es realitza durant els períodes de màxima afluència turística a les destinacions de les comarques barcelonines des de l’any 2009. 

En general els resultats dels índex d'ocupació del mes de juliol respecte el mateix mes de l’any 2017, són negatius en les quatre tipologies d’allotjament que s’analitzen, tot i que hi han diferències a nivell comarcal. Els resultats han estat més bons a l'interior que no pas a la costa.

Podeu consultar la nota de premsa que es va publicar ahir en el següent enllaç. I per a informació més detallada, podeu accedir directament al document complert adjunt.

Esperem que l'informe  us sigui d'utilitat.

Salutacions,

Equip LABturisme