Cicle de poesia religiosa "Lletra i esperit"

Tríduum
 

El dia 6 d’abril a les 19:30 la poetessa i recitadora vigatana Fàtima Alemany presentarà “Tríduum  de Setmana Santa”, una celebració poètica en què l’autora narra la seva experiència de la passió i Resurrecció de Jesucrist, i que va ser escrita en part al Sant Sepulcre, a Jerusalem. L’obra consta de cinc parts, Diumenge de Rams, el Sant Sopar, la Crucifixió, El silenci del Dissabte Sant i la Resurrecció, que són recitades amb una posada en escena que en proposa una translació en una situació quotidiana: parar la taula. Així, la recitadora ens diu l’itinerari de la Setmana Santa de Jesús mentre para taula i la despara, amb els elements del pa, el vi o l’aigua entre d’altres. La posada en escena, a cura de Jordi Lara, va precedida d’una selecció de poemes religiosos de diversos autors que interpretaran les joves actrius Ariadna Olmos i Guida Nona.

Entrada lliure.