MAPPING DE BARCELONA ÉS MOLT MÉS

Des d’aquest dilluns fins l'1 d'abril, tres projeccions úniques d'imatge, llum i música sobre la façana modernista de Puig i Cadafalch de Can Serra, seu de la Diputació de Barcelona, conviden la ciutadania a descobrir les comarques barcelonines.

A través d’un mapping d’onze minuts de durada, la Diputació de Barcelona posa en valor alguns dels punts d’interès més preuats de la demarcació, i permet descobrir els plans infal·libles que hi ha molt a prop de Barcelona: l'oci, la cultura i la natura de la demarcació, perquè Barcelona és molt més.

El mapping convida els espectadors a visitar espais com la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, els Parcs Naturals de la demarcació i alguns esdeveniments culturals més destacats com la Festa de la Fia-Faia, la Patum de Berga o les diades castelleres.

La projecció de ‘Barcelona és molt més’ també promou el turisme a ciutats com Vic, Sant Cugat del Vallès, Cardona o Terrassa, el turisme actiu a la demarcació o l’enoturisme.

Del 19 de març a l'1 d'abril a Can Serra - Rbla. Catalunya 126 - Barcelona

Passis cada dia a les 20.10, 20.30 i 20.50

Activitat gratuïta