2a Edició del t4t – Talent For Tourism

Us fem a mans informació sobre el Congrés que organitza Turisjobs, denominat Talent for Tourism (t4t), es durà a terme el 16 d’abril a Barcelona.

Talent for Tourism és una jornada que connecta als directors i executius del sector turístic amb els experts líders en les últimes tendències de la indústria. L'objectiu principal d't4t és proporcionar coneixement i contingut de valor sobre el sector, analitzar les tendències actuals i futures i aportar vies d'innovació aplicades a la indústria turística. 

Recordeu que els membres del Cercle de Turisme podeu gaudir d’una tarifa més econòmica: “Early bird”. Per fer la reserva haureu de contactar per correu electrònic o per telèfon a: t4t@talentfortourism.com, T.902 366 445 mencionant que sou membres del Cercle de Turisme.

Per fer la reserva  aquí

Per veure el programa aquí

Esperem que sigui del vostre interès.