La 8a edició de l'EnduRoc arriba aquest cap de setmana a Les Comes amb més de 600 participants

La 8a edició del EnduRoc arriba aquest cap de setmana a Les Comes amb més de 600 participants

- Més de 600 persones ja s'han inscrit a la Gran Festa de l'enduro que tindrà lloc a Les Comes (Súria) aquest cap de setmana del 25 i 26 de novembre.

- El dimecres 22 de novembre és l’últim dia per tramitar la inscripció online. Després d'aquesta data només els pilots amb llicència es podran inscriure a Les Comes el mateix cap de setmana de la cursa.

- Cal destacar la participació dels equips de competició de les marques més importants, com KTM, Husqvarna, Honda, Beta, Yamaha, Sherco, Gas Gas i de grans pilots d'enduro com Josep Garcia, campió del món d'enduro 2017 en categoria E2 i un gran del Trial com és Takahisa Fujinami.

Aquest cap de setmana 25 i 26 de novembre tots els aficionats al motor tenen una cita a Les Comes, Súria (Barcelona). L’EnduRoc, conegut per ser la gran festa de final de temporada de l'enduro ja compta amb més de 600 participants entre professionals i aficionats, un nou rècord de participació. Així i tot, les inscripcions seguiran obertes fins els mateixos dies de la cursa per a tots els pilots amb llicència anual.

Durant el cap de setmana veurem a grans pilots professionals competint al circuit de Les Comes, com Josep Garcia (KTM), Pol Tarrés (Beta), Bernat Cortés (Honda), els germans Guerrero (Yamaha) i molts altres pilots d'enduro de primer nivell. També veurem córrer a Les Comes al gran pilot de trial Takahisa Fujinami.

El dissabte 25 de novembre es realitzarà la volta de reconeixement de totes les categories i es fixarà l'ordre classificatori per a les proves de diumenge. També tindrà lloc la cursa de categoria infantil amb la seva pròpia entrega de premis i es correrà el tram espectacle "Superpole" el qual tindrà el seu particular lliurament de guardons.

El diumenge 26 de novembre es donarà la sortida a la cursa EnduRoc. Primer els professionals es veuran les cares a la cursa Sènior / Junior i posteriorment es donarà la sortida a la categoria Amics. En finalitzar la jornada es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors de l’EnduRoc 2017, on es donaran premis als 5 primers classificats de cadascuna de les 20 categories diferents de la cursa.

Grans marques del sector com KTM, Honda, Beta, Husqvarna, Yamaha, Sherco i Gas Gas no s'han volgut perdre la cita de Les Comes i portaran les seves últimes novetats a la zona comercial, on tothom podrà trobar una exposició de les motos més noves de cada marca. També comptarem amb la presència d'altres importants marques com AMV Seguros, Pirelli, SCOTT i moltes altres que tampoc es volen perdre aquest gran esdeveniment esportiu.

Les Comes oferirà una àmplia zona de restauració, zona d'acampada i tots els serveis indispensables per a una carrera de primer nivell.

Què és el EnduRoc?

L’ EnduRoc és una competició que se celebra l'últim cap de setmana de novembre amb l'objectiu que sigui la gran festa de final de temporada de l'enduro. A l’EnduRoc tenen cabuda tots els pilots, des dels més petits, les joves promeses, els més professionals i com no, qualsevol aficionat a l’enduro.

Tota la informació a www.enduroc.com