MÓN SANT BENET, UN MÓN D’EMOCIONS ÚNIQUES

Món Sant Benet, ubicat a Sant Fruitós de Bages, és un centre cultural patrimonial creat l’any 2007 que aplega diferents espais i serveis culturals, turístics, d’oci i científics. El conjunt reuneix el monestir medieval Sant Benet del Bages, totalment recuperat i reformat; la seu de la Fundació Alícia, que treballa en la recerca alimentària; i l’Hotel Món.

Gaudeix d’una nit amb esmorzar a l’Hotel Món i d’un sopar al restaurant Món de l’hotel. Deixa’t portar durant la visita que faràs a la part medieval del monestir, «Mil anys de sensacions». Després, t’ensenyaran la part modernista, «Un dia a la vida de Ramon Casas». I, més tard, gaudeix de la visita, també guiada, a la Fundació Alícia, «Cuinar, menjar i viure».

Més informació: www.monstbenet.com