Us presentem la nova campanya de turisme: Obre la porta i descobreix que Barcelona és molt més

Benvolguts/benvolgudes,

Ens plau presentar-vos la nova campanya de Turisme de Diputació de Barcelona: Obre la porta i descobreix que Barcelona és molt més.

Aquesta campanya, que s’iniciarà el proper 13 d’octubre i que acabarà a mitjans de novembre, serà present en televisió, ràdio, premsa, webs i xarxes socials i també en publicitat en autobusos, metros i ferrocarrils. L’objectiu és convidar als ciutadans de Catalunya a descobrir els nostres paisatges i les nostres propostes turístiques.

A l’enllaç trobareu un resum de la presentació a premsa que hem realitzat i també les principals peces d’aquesta campanya (vídeo-anunci de 30 segons, falca de ràdio i banners). Us animem a compartir aquesta iniciativa de comunicació amb nosaltres i a incorporar aquest vídeo i el banner als vostres suports. Si desitgeu més informació sobre la utilització d’aquests materials no dubteu en posar-vos en contacte a l’adreça següent dt.comunicacio@diba.cat.

Desitgem que us agradi.