Festes de Sant Ignasi a Manresa

Ara el juliol a Manresa celebrem una festa molt especial: el 31 és Sant Ignasi de Loiola. La nostra ciutat compta amb un munt de llocs ignasians, molts dels quals es concentren en uns quants carrers del Centre Històric, espais que ens evoquen moments i situacions importants lligats al pas de Sant Ignasi per Manresa i a la devoció que, ben aviat, va generar entre la seva població i arreu del món. Coincidint amb l’inici del primer Any Jubilar del Camí Ignasià les Festes de Sant Ignasi s’han revitalitzat com mai!

El centre històric de Manresa conta amb un seguit d’actes de tota mena; des de visites guiades, a botifarrades populars, mercats i activitats per a infants i joves, caminades, misses i concursos i tot això des del dia 10 de juliol fins el dia 2 d’agost.

Cal destacar el II Cicle de músiques contemplatives a Manresa que serà els dies 28, 29 i 30 de juliol al Parc de la Seu i el dia 31 de juliol al claustre del Museu Comarcal. On tocaran els artistes Marc Pulido, Eduard Canimas, Miriam Encinas & Alexandre Guitart i Luis Paniagua.