Inscripció als Guardons de Turisme de Catalunya

Des del departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ens comuniquen que ja està obert el termini d’inscripció per als Guardons de Turisme 2015, que romandrà obert fins el 31 de maig de 2015. Aquí trobareu l‘ordre EMO/74/2015, de 10 d'abril, sobre l’atorgament d’aquests premis.

Les candidatures han de ser presentades lliurament pels propis interessats, facilitant d’aquesta manera l’accés a tot el sector. Les categories a les quals es pot optar són les següents: 

Turisme responsable
Millor experiència turística
Millor projecte de coneixement i recerca aplicada al sector turístic
Innovació

El punt 3 de l'ordre adjunta explica els requisits i criteris que han de complir els aspirants per a la concessió d'un guardó i el punt 4 explica el procediment de presentació de les candidatures. Caldrà que les candidatures aportin tota la informació necessària per permetre el Jurat prendre la seva decisió, en base als criteris i mèrits que en cada cas concreta l’Ordre.

Us animem a que presenteu les vostres candidatures i convideu el sector en general i els professionals del vostre àmbit en particular a presentar-se, permetent-nos fer un reconeixement públic del treball fet en favor del turisme de Catalunya.

Per a qualsevol qüestió que necessiteu respecte els guardons, també podeu consultar el web www.gencat.cat/empresaiocupacio