L'exposició 'MAUTHAUSEN, CRÒNICA GRÀFICA' mostra una visió inèdita de l'holocaust al Museu del Ferrocarril de Catalunya

El Museu del Ferrocarril de Catalunya acull l'exposició Mauthausen, crònica gràfica, una selecció d’imatges procedents del camp de concentració de Mauthausen, que forma part del fons dipositat al Museu d’Història de Catalunya per l’Associació Amical de Mauthausen.

La mostra ens apropa als fets viscuts durant la Segona Guerra Mundial i ens convida a conèixer el dia a dia en els camps de concentració nazis on van viure els republicans espanyols exiliats després de la Guerra Civil. Ho fa a través d'un testimòni inèdit i en primera persona: un important arxiu fotogràfic, del qual podem gaudir gràcies a l’acció arriscada d’un grup de republicans catalans deportats que van aconseguir treure del camp alguns negatius.

Aquesta és l’exposició que es podrà veure aquest any dins del Projecte Buchenwald, on participa el Museu del Ferrocarril de Catalunya. 

Més informació