PROMOCIÓ DE L'AUDIOGUIA DEL MODERNISME A TERRASSA

Us informem que des d'avui i fins al 29 de març comencem una campanya de promoció de l'Audioguia del modernisme de descàrrega gratuïta.
A través de la pàgina web www.visitaterrassa.cat, els usuaris es podran descarregar els fitxers clicant damunt d'un baner que tindrem anunciat a la Home.

Així mateix, els hotels Don Cándido i Doubletree by Hilton Hotel la Mola, i l'Oficina de Turisme disposaran d'un plafó informant d'aquesta gratuïtat. Els visitants es podran descarregar els arxius a través d'un codi QR.
Un cop passada aquesta promoció es tornarà a activar aquest producte a la botiga on-line de Turisme de Barcelona.

Una mica d'història:

L’audioguia del modernisme industrial a Terrassa va néixer l’any 2013, a partir d'una iniciativa de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Terrassa.

Es tracta d'un producte turístic que permet donar a conèixer els recursos patrimonials del període modernista i la importància que va tenir aquest moviment vinculat al passat de la indústria tèxtil a Terrassa. Inclou l’explicació guiada de 10 dels edificis de la ruta industrial i modernista de la ciutat i es complementa amb l’edició d’una publicació específica que ofereix informació pràctica sobre els llocs a visitar. La podem trobar en 3 idiomes (català, castellà i anglès)

El producte es pot comprar a través de la web de Turisme de Barcelona – Bcn-shop http://bcnshop.barcelonaturisme.com i l’usuari fa les descàrregues a través del mòbil o de l’ordinador, pel preu d’1€.

2
Etiquetes:
Terrassa, Modernisme