Renéixer, quan l'ànima del vi es converteix en cava

Dates: del divendres 21 de novembre (18:00h) fins el dilluns 8 de desembre (21:00h)

Renéixer és el primer espectacle teatral sobre el món del cava, una experiència sensorial a través del passat del raïm com a planta i el seu futur com a valuós líquid refinat i una aposta per continuar impulsant Sant Sadurní d'Anoia i el Centre d'Interpretació del Cava, seu d'aquesta innovadora proposta.

De la mà de la companyia Teatro de los Sentidos els espectadors seran convidats a tenir un paper actiu en l'obra, transformant-se en viatgers que són guiats i acompanyats pels habitants de l’espectacle a través d’un viatge oníric i simbòlic pel món del cava.

L'actriu italiana Gabriella Salvaterra defineix el que busquen: que els 'viatgers' descobreixin tot allò que desconeixen que saben: “Busquem com treballar la memòria, l'eterna recerca, d'una altra manera. Una memòria que està sota la pell, que tots tenim, que és molt antiga. És la memòria del nostre cos”. Com la memòria de la terra, de la qual neix i reneix constantment la vida: “Quan toquem aquest punt és molt potent. Busquem la memòria individual en un joc col·lectiu. És un gran joc on tots els espectadors viuen una experiència única, el seu propi viatge interior”.

I és que 'Renéixer' s'ha engendrat i ha crescut en contacte amb la ciutadania de Sant Sadurní, entitats culturals, socials i artístiques, institucions, empreses del sector del cava, experts vitivinícoles... per tal d'aconseguir que l’experiència sigui, veritablement, un reflex de la memòria, la cultura i les tradicions de la població, arrelades profundament al cava, a la seva història i al seu procés d’elaboració.

Entrades a la venda

L'estrena serà aquest divendres 21 de novembre i es podrà veure al Centre d’Interpretació del Cava de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní durant tres caps de setmana consecutius, fins al dilluns 8 de desembre. Cada dia s’oferiran tres passis d’aquest espectacle – els divendres i dissabtes a les 18, a les 20 i a les 22 hores, i els diumenges i el dilluns 8 a les 17, 19 i 21 hores.

Les entrades ja es poden adquirir via online a través del web4tickets.es, o bé al CIC Fassina, adreçant-vos al carrer Hospital, 23 de Sant Sadurní, trucant al 93 891 31 88, o per correu electrònic a turisme@santsadurni.cat.

El preu de l’entrada és de 20 euros.