Neix Viu el Bages, una experiència turística amb caràcter propi i valors de territori

Els establiments Hotel Món Sant Benet, Hotel Abat Cisneros de Montserrat, Mas de la Sala de Sallent i el Parador de Cardona, i un nombre important d’establiments i serveis de la comarca del Bages, han arribat a un acord, amb el suport de diferents institucions públiques i privades –Ajuntament de Manresa, Manresa Turisme, Parc de la Sèquia, Diputació de Barcelona, GeoParc de la Catalunya Central i Bages Impuls-, per crear una iniciativa conjunta de promoció del territori.

Aquesta oferta ha estat materialitzada a través d’una capsa regal, anomenada Viu el Bages, que ofereix allotjament per a dues persones en un d’aquests quatre hotels del pack experiència. La capsa inclou, a més, una vintena d’activitats per conèixer els valors de la comarca a nivell gastronòmic, enològic, cultural, històric, paisatgístic i de lleure, que es poden adquirir a uns preus especials.

A la pàgina www.viuelbages.cat hi ha tota la informació actualitzada