II Cicle de Conferències del Palau Güell. Gaudí i els seus impulsors

Dilluns 6 d’octubre s’iniciarà el II Cicle de Conferències al Palau Güell sota el títol “Gaudí i els seus impulsors” que tractarà sobre les relacions de dues famílies: els López i els Güell, que van jugar un paper clau en la Barcelona de finals del segle XIX i principis del XX i que van quedar unides a través del matrimoni entre Eusebi Güell i Isabel López.

El Cicle consta de quatre conferències que tindran lloc els dilluns del mes d’octubre a les 19.00h. La primera serà dilluns vinent sota el títol “L’èpica dels Güell. Història d’una família” , a càrrec de la doctora i professora titular de Literatura Espanyola de la Universitat de Barcelona i responsable de la Unitat d’Estudis Biogràfics, Anna Caballé.

Les conferències són gratuïtes i estan adreçades al públic en general i també el professional, per tal de fomentar el debat i el coneixement sobre el Palau Güell, propietat de la Diputació de Barcelona des de 1945, i difondre la figura d’Antoni Gaudí.

El nombre de places és limitat. Confirmeu l'assistència al 934 725 775 o a palauguell@diba.cat