Retalls d’ahir i d’avui al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrasa

Data de finalització: Dimecres, 31/12/2014 - 14:00

Es tracta d’una mostra de caràcter semi-permanent, que fa referència a quatre aspectes bàsics del patrimoni del Centre: el Col·leccionisme, el Modernisme, la Moda i la Tecnologia. Aquesta estructura es mantindrà fixa durant uns anys, però els seus continguts podran anar canviant en funció de les actualitzacions del patrimoni i/o dels coneixements.

Les tres primeres parts s’han construït a partir d’objectes del fons del Centre, mentre que la darrera ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses empreses tèxtils amb seu al nostre país que treballen en teixits d’alt valor afegit.

Amb aquesta mostra, el CDMT dóna el tret de sortida a un nou plantejament pel que fa a l’accés públic: s’obrirà de manera gratuïta tots els diumenges, de 10 a 14h (excepte festivitats i el mes d’agost) i es mantindrà el sistema de cita prèvia per als dies laborables.