Amparo Sard. El naixement de la tragèdia. (Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa)

Data de finalització: Diumenge, 16/11/2014 - 13:45

El Naixement de la Tragèdia és el títol de la mostra que Amparo Sard prepara per a Terrassa i que es presentarà a la sala de la planta baixa. Amb ella s’inaugura una nova etapa d’exposicions d’artistes contemporanis al CDMT, una opció que havíem abandonat per raons d’espai però que continua essent necessària per donar cabuda a creadors que treballen temes i/o materials vinculats al tèxtil.

Amparo Sard és coneguda arreu del món pel seu treball de dibuix en paper perforat i les seves instal·lacions i creacions amb vídeo; ha exposat a Alemanya, França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Estats Units, Japó, Canadà, Mèxic, i a Espanya ho ha fet a Barcelona, Madrid i a la seva Mallorca natal. És, per tant, la primera vegada que la podrem veure a Terrassa, en una mostra concebuda especialment per l’espai del CDMT i que es podrà visitar entre finals de setembre i mitjans de novembre.