Jornades europees de Patrimoni a Catalunya - portes obertes al Castell Cartoixa de Vallparadís

El Castell Cartoixa de Vallparadís és un edifici original del segle XII que es va convertir en cartoixa entre els segles XIV i XV, moment en el quals es va configurar la sala capitular, el claustre i la capella. Va ser restaurat durant els anys cinquanta del segle XX i des de 1959 desenvolupa usos museístics.

El Castell conté l'exposició permanent que mostra, cronològicament i a partir d'elements del patrimoni moble local, l'evolució del territori i l'ocupació humana i  la sala d'exposicions temporals del museu que actualment exhibeix: “Una història de rajoles. La col·lecció del Museu de Terrassa”.

Dates: 26, 27 i 28 de setembre

Horaris: divendres i dissabte, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h; diumenge, d'11 a 14 h

Població: Terrassa