III Jornades Modernistes de la Garriga

Aquest divendres, 25 de juliol, comencen les III Jornades Modernistes de la Garriga. Seran tres dies plens de música, arquitectura, història, visites guiades, xerrades, activitats per la quitxalla... Sens dubte un bon moment per conèixer aspectes desconeguts del Modernisme i la seva època i, sobretot, per gaudir-los en tots els seus matisos i en llocs singulars del patrimoni garriguenc. I, és clar, també una bona excusa per conèixer més a fons la Garriga i els seus patrimonis.

Us adjuntem el programa de les jornades, us animem a assistir-hi i us agrairem si el feu circular a través de les vostres amistats i el compartiu als vostres perfils de les xarxes socials.

Trobareu tota la informació (de les Jornades i, en general, de les propostes que teniu al vostre abast per descobrir la Garriga) a www.visitalagarriga.cat.