Llobregat amunt, Llobregat avall

Al Berguedà, la combinació entre la natura i la cultura és permanent. En aquesta ocasió us proposem gaudir d’aquests dos elements amb tota comoditat, just on neix el riu Llobregat.

Us proposem una opció que inclou només el transport i tota la resta d’entrades es poden adquirir de forma opcional i una opció amb el transport i totes les visites incloses.

OPCIÓ NOMÉS TRANSPORT

Cal arribar en cotxe fins a l’Estació del tren del ciment de la Pobla de Lillet (Empalme) i deixar el cotxe allà. Un sistema de transport us recollirà per portar-vos fins al poble de Castellar de n’Hug. Des d’allà caldrà que seguiu el camí ral fins al Clot del Moro (2 hores de camí a peu). Un cop al Clot del Moro, el tren us retornarà fins a l’estació de la Pobla de Lillet on havíeu estacionat el vehicle.

Inclou:

·                         Trànsfer des de l’Estació de la Pobla de Lillet fins al poble de Castellar de n’Hug

·                         Bitllet del Tren del ciment des del Clot del Moro fins a l’Estació de la Pobla de Lillet (Empalme)

No inclou:

Tot allò que no estigui especificat en aquest document.

OPCIÓ TRANSPORT + VISITES INCLOSES

Es tracta d’arribar en cotxe propi fins a l’aparcament de L’Estació del Tren del Ciment de la Pobla de Lillet (Empalme) i deixar el cotxe en aquest punt. Un sistema de tansport us recolliraà per portar-vos fins al poble de Castellar de n’Hug. Allà, podreu fer la visita al Museu del Pastor i començar una ruta de senderisme fins al Clot del Moro –aproximadament dues hores-. Durant el recorregut, passareu per les fonts del Llobregat, l’església de Sant Vicenç de Rus i el pas de l’Os. Un cop al Clot del Moro podreu visitar el Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug i seguir la ruta amb el Tren del Ciment fins als Jardins Artigas. En acabar la visita, el mateix tren us retornarà fins a l’estació de la Pobla, punt final del recorregut i on podreu recuperar el vostre vehicle.

Inclou:

·                         Trànsfer des de l’Estació de la Pobla de Lillet fins al poble de Castellar de n’Hug

·                         Visita al Museu del Pastor. www.concursgossosdatura.com

·                         Visita a l’església de Sant Vicenç de Rus. www.diba.cat/spal

·                         Visita al Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug. www.museuciment.cat

·                         Visita als Jardins Artigas. www.poblalillet.cat

·                         Bitllet del Tren del ciment des del Clot del Moro fins a l’Estació de la Pobla de Lillet (Empalme).www.trendelciment.cat

No inclou:

·                         Tot allò que no estigui especificat en aquest document.

Observacions:

L’oferta només és vàlida per realitzar totes les visites el mateix dia dintre dels horaris d’obertura habitual de cada recurs turístic.