Èxit de participació a la trobada d'instagramers #DescobreixCercs

Ahir, diumenge 15 de juny, un grup de 60 instagramers es va donar cita a l'antiga Colònia industrial de Sant Corneli per conèixer els principals recursos turístics del municipi de Cercs. Malgrat que l'assistència es va ressentir una mica, a causa de les pluges caigudes durant la nit a l'entorn de l'àrea metropolitana, tothom va coincidir en considerar la jornada un èxit.

Els instagramers van tenir l'oportunitat de conèixer com era la vida dels miners visitant el Museu de les Mines de Cercs i la Colònia de Sant Corneli. També van tenir la possibilitat de descobrir les petjades de dinosaure al Jaciment  de Fumanya i, al migdia, els amics de la Cervesera del Pedraforca van oferir un tast de cervesa a tots els presents. I per acabar la jornada, aquells que van quedar-se a la tarda, van tenir la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques al Pantà de la Baells de la mà de les empreses col·laboradores Nàutic Berguedà i Indòmit.

Els instagramers tenen temps per publicar les seves fotografies als hashtags principals (veieu les fotos a #DescobreixCercs #BCNmoltmes #Cercs #MinesdeCercs #VisitBergueda) fins el proper dimecres 18 de juny a les 23:59h, per optar a guanyar un cap de setmana amb activitats a la seu de la propera trobada d'instagramers, prevista pel 20 de juliol a la vila de Cardona.