La Champions League dels viatges

El portal de viatges eDreams acaba de publicar un estudi (dades extretes de les seves pròpies bases de dades de clients) que indica quins són els ciutadans europeus que més viatgen. Per dir-ho d'alguna manera, podríem dir que es tracta de la Champions League del viatge... (ja sabeu lo bé que es ven la premsa esportiva...). 

En 1er lloc apareixen els Països Nòrdics i ja en 2na posició apareix el mercat emissor francès. Les 35 hores (que, pel moment, encara estan vigents), els nombrosos dies de vacances pagades, el calendari tripartit de vacances escolars, els ponts i els dies de RTT (Réduction du Temps de Travail) que poden anar recuperant al llarg de l'any fan dels nostres veïns, un dels països amb més temps disponible per viatjar.

Les seves estades, sempre segons les dades d'eDreams, mostren que la duració dels viatges que contracten via aquest e-booker es sitúen entorn als 3,2 dies i que la despesa (bàsicament en la contractació del transport aeri) és de 248 € de mitjana.

Més info a: http://goo.gl/OVK8N5

1 comentari

Serrano, Damià

Moltes gràcies Miquel per compartir l'estudi i fer-nos un resum dels aspectes més destacats. De ben segur que la COMUNITAT en podrà treure profit!.