Informes electrònics de les dades oficials de turisme de la teva comarca

Companys,

Hem realitzat una nova evolució del nostre Sistema d'Informació de dades turístiques (Hermes). A partir d'ara i si ho desitgeu, a través d'aquest LINK (també, de forma indirecta, a través de www.diba.cat/hermes)  podreu consultar un informe estadístic de les dades de turisme de la vostra comarca (oferta, demanda i perfil) amb valoracions interanuals i comparativa amb el general de la província. Des del LABturisme estem convençuts que us serà de molta utilitat!. Per qualsevol consulta, no dubteu a fer-nos-ho saber.

LABturisme

5 comentaris

Esplugas, Eva

Molt interessant!

Gràcies!

Serrano, Damià

Qualsevol suggeriment de millora, no dubtis a fer-nos-ho saber.

Una abraçada!

Bermúdez, Eva

Molt interessant! sabeu si es pot obtenir de forma tan directa, els informes amb les dades d'altres anys?

Gràcies

Serrano, Damià

Hola Eva,

Estem intentant disposar d'informes des del 2011 perquè és quan vam començar a fer l'operció de perfils. En elc as de voler dades relacionades amb oferta/demanda es troben en els apartats dedicats a Estadístiques municipis / província de l'Hermes.

Gràcies!

Bermúdez, Eva

Merci Damià!