CODORNÍU S’UNEIX AMB HILLSA PER PORTAR-TE A LES CAVES

Posen en marxa un nou servei de transport directe que unirà Barcelona amb les Caves Codorníu.

Des d’aquesta setmana Codorníu  amb Hillsa han posat en funcionament una línea d’autobusos directe que enllaçaran Barcelona amb les Caves Codorníu i el poble de Sant Sadurní d’Anoia, una iniciativa empresarial que ha fet que aquestes dues companyies hagin unit sinergies amb l’objectiu d’oferir  un millor servei al visitant.

L’autobús sortirà de dilluns a divendres des de Barcelona a les 09.00h des de 3 parades estratègiques de la ciutat Comtal: Urgell- París , Diagonal- Capità Arenas (davant parada metro Maria Cristina) y Palau Reial).  

Des de les caves, sortirà un autobús a les 11:50h amb destinació Sant Sadurní. Per tornar a Barcelona es podrà escollir entre aquests horaris: 13:40h, 14:30h, 16:30h, 18:15h, 19:30h. 

El preu del bitllet serà de 4 € per trajecte i es podrà adquirir en el mateix autobús o utilitzant els títols integrats de 3 zones de TMB.

Amb una duració d’aproximament 45 minuts, aquesta línea pretén donar servei a totes aquelles persones que vulguin viure l’Experiència Codorniu: viatjar als orígens del cava, conèixer els seus edificis modernistes, obra del arquitecte Josep Puig i Cadafalch i la tradició d’una bodega amb més de 5 segles d’història.

1
Grups de treball:
Enoturisme