VINE A GAUDIR EN FAMÍLIA AL VILAR RURAL DE CARDONA

Dates: Divendres, 21 de Març - 16:00 - Diumenge, 23 de Març 23 - 16:00

Adreça:  Camí de Lourdes, s/n

Població: Cardona 08261

Públic al qual s'adreça:  Famílies

VINE A GAUDIR EN FAMÍLIA AL VILAR RURAL DE CARDONA

Cap de Setmana Especial de Ciència i Medi Ambient - 21 al 23 de Març 2014

Descobreix el Vilar Rural de Cardona, un hotel rural amb forma de poble que combina l’essència i l’encant d’una casa rural amb el confort i intimitat d’un hotel. Es troba en un entorn singular, únic i diferent a on tota la família podrà gaudir de la naturalesa, conèixer la figura de la masovera, l’hort, la granja, l’estanc... Elements indispensables per viure una verdadera experiència de turisme rural a part de gaudir del nostre programa especial d'activitats científiques que hem preparat especialment per aquest cap de setmana.

Us agrada la natura? Teniu curiositat per saber com n'és de savia i com s’adapta als canvis la nostra vida a la Terra? Voleu conèixer com podríem corregir petits costums diaris per respectar-la una mica més? Voleu saber què és realment la sostenibilitat?

Animeu-vos a venir amb els vostres petitons i gaudirem aprenent junts les curiositats de les energies renovables, la contaminació de l’aigua, contaminació acústica i lumínica.

Tots els tallers i activitats compten amb el suport del Departament de Física Aplicada de la UPC.

Vine i coneix el nostre programa d'activitats especials que hem preparat per a tota la família:

http://www.vilarsrurals.com/vrcardona/ofertas.asp?id=853#fitxa