Jean-Pierre Rodrigo. Gargoulettes, et rien de plus! Càntirs i res més!

Jean-Pierre Rodrigo, músic, pintor i ceramista francès d’origen espanyol, viu i treballa actualment a Cahors (França). Comença a pintar l’any 1976, paral·lelament a les seves activitats musicals i, des del 2004, introdueix també escultures ceràmiques en les seves exposicions pictòriques.

Els seus temes s’inspiren en l’arquitectura romana, el Renaixement Italià, l’arqueologia, i la pintura i literatura espanyoles.
Gran part de la seva obra la conformen sèries o variacions sobre un mateix tema.

L’agost del 2009 Jean-Pierre Rodrigo exposa per primera vegada a Argentona, al Saló de Pedra de l’Antic Ajuntament de la vila i amb motiu de la Fira Internacional de Ceràmica i Terrisa, la seva mostra Càntirs i Figues de moro.

Amb aquesta nova exposició al Museu del Càntir d’Argentona l’artista ens presenta algunes obres escollides de pintura i escultura ceràmica, fites de la història de la gran sèrie sobre el tema dels càntirs que porta realitzant des del 2006.