Bones Festes i Turístic 2014!

Us desitgem molt Bones Festes i un 2014 ple de bons moments i molts turistes!

1
Etiquetes:
Nadal

2 comentaris

Puig, Ramon

Encara que sembli que felicitar les festes sigui un tòpic, a mi em sembla que, sobretot en els temps convulsos que estem vivint, és important enviar desitgs positius a aquells que estimem i a aquells amb qui ens hi relacionem per raons de feina o d'amistat, com una manera de fer saber al mon que ens envolta que no ens agraden moltes coses que veiem i que val la pena treballar i lluitar per canviar-les. 

A mi em sembla que el vostre treball des de l'Oficina de Promoció Turística és un bon exemple de com, encara que sigui amb recursos limitats, amb ganes i passió es pot anar molt lluny.

Gràcies per la feina de tot el vostre equip i que aquestes festes les gaudiu amb calma i tranquil·litat al costat dels que us hi sentiu feliços. 

Bones festes i molta energia positiva per l'any que ve.

Sánchez, Anna

Moltes gràcies pel teu comentari Ramon. No dubteu que mantindrem la passió i les ganes per donar a conèixer la nostra destinació i lluitarem perquè els recursos vagin incrementant de mica amb mica. Gràcies a vosaltres per fer-nos costat. Entre tots... fem que Barcelona sigui molt més.

Feliç i turístic 2014.