ENOTURISME AMB TOTS ELS SENTITS

ENOTURISME AMB TOTS ELS SENTITS

Aquest cap de setmana gaudeix amb  tots els sentits i celebra el Dia Europeu de l'Enoturisme a les quatre denominacions d'origen del vi i el cava que hi ha a la província de Barcelona. Al Penedès, al Pla de Bages i a Alella hi trobaràs propostes de tota mena que et permetran endinsar-te de ple en l'apassionant món del vi i el cava.
Entre les moltes propostes et destaquem un maridatge molt especial de Vi i Art tot passejant per l'entorn del Castell de Castellet. Coneix la capital del Cava, Sant Sadurní d'Anoia, amb personatges d'una altra època, visita VINSEUM, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, i  fes un passeig entre vinyes en bicicleta a Subirats.

MOST PENEDÈS

Festival de Cinema del Vi i el Cava
del 7 al 10 de novembre
La millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava. Projeccions a Vilafranca, Sant Sadurní, Subirats, Olèrdola i a caves i cellers de tota la comarca.

TAST’N’WALK D’ALTURA

Alella (el Maresme),
9 de novembre
Una combinació especial: una passejada de marxa nòrdica i un dinar pica-pica de proximitat, amb maridatge de vins i caves. Al punt més alt de la finca amb unes vistes magnífiques!

MÉS PROPOSTES D’ENOTURISME

Moltes propostes d'enoturisme per gaudir dels paisatges de vinya, de la magnífica arquitectura dels cellers i del vi i el cava. A Gelida, coincidint amb Funifira, ruta enoturística del celler al Castell. A Vilafranca, per "Sant Martí mata el porc i enceta el vi", botifarrada i tast dels vins de la collita 2013. I a Sant Cebrià de Vallalta, Festa Viu el Parc i Fira del Vi i del Formatge. No t'ho perdis!