JORNADES "TARDOR DEL FRICANDÓ" DINS L'ANY ESPRIU FINS EL 30 DE NOVEMBRE

Les Jornades de la “Tardor del Fricandó” a  Mataró i el Maresme, organitzades pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme,  que es perllongaran fins el 30 de novembre,  entren dins l’Any Espriu 1913-2013 amb  la col·laboració de la Comissió Any Espriu de Mataró, i el suport d’Òmnium Mataró Maresme, a fi de poder potenciar aquest plat de tardor i de gran tradició a la nostra Comarca,  i  alhora  atraure visitants a  les poblacions del Maresme que segueixen la ruta de l’Any Espriu. Aquest plat era un dels preferits de Salvador Espriu, com fa esment, de manera apassionada, en el seu llibre “ Primera història d’Esther”.

Els Restaurants participants d’aquestes Jornades associats al Gremi són 16 dels quals 8 de Mataró (Ca L’Oliva, Caminetto, Can Bruguera, L’Harmonia, La Girella, Iluro, La Nova Rosaleda i  Nuus-Hotel Atenea Port Mataró) i 8 de fora de la ciutat (1 d’Arenys de Mar Voramar, 1 d’Arenys de Munt L’Era,  2 d’Argentona La Fonda del Casal i Sant Jaume, 2 de Caldes d’Estrac La Bodegueta i Marola,  1 de Sant Andreu de Llavaneres  Can Jaume  i  1 de Vilassar de Dalt   El Racó de Can Feliu). Tots ells ofereixen el plat de Fricandó dins el menú o a la carta.