LA XARXA "EL PRAT DEGUSTA'L" INICIA NOVES ACCIONS DE PROMOCIÓ DE LA GASTRONOMIA LOCAL

LA XARXA "EL PRAT DEGUSTA'L" INICIA NOVES ACCIONS DE PROMOCIÓ DE LA GASTRONOMIA LOCAL

L’Ajuntament del Prat, amb l’ànim de promocionar la gastronomia i el turisme local, posa en marxa dues accions de la xarxa "El Prat Degusta'l": el reconeixement del Xef del Mes i el sorteig mensual d'un àpat a un dels restaurants de la xarxa.

La Xarxa EL PRAT DEGUSTA'L és un grup de restaurants de la ciutat compromesos amb la gastronomia elaborada amb productes de proximitat, singularment el pollastre pota blava i la carxofa Prat. La xarxa ha complert el seu primer aniversari i ja agrupa 18 restaurants de la ciutat. Durant aquest temps, aquest segell de qualitat s'ha anat consolidant com a referent de la restauració local i com a un destacat actiu turístic. Ara posa en marxa dues accions per seguir promocionant la seva gastronomia.

El Xef del Mes

"El Prat Degusta'l" distingeix cada mes un xef de la xarxa pel seu compromís amb el producte local, especialment amb el pollastre pota blava i la carxofa Prat. Cada mes podrem descobrir el projecte gastronòmic de cada restaurant de la xarxa a través d'un audiovisual que podrem veure a la web de la Porta del Delta. Així mateix, cada setmana el xef del mes intervindrà al programa Planeta Prat d'El Prat Ràdio (91.6 FM).

La campanya el "Xef del Mes" s'inicia el mes d'octubre amb el restaurant Axarquía i el seu xef, Tomás Rodríguez. En aquest vídeo podeu veure el seu projecte.

Sorteig mensual "El Prat Degusta'l"

Tothom que vagi a menjar a qualsevol restaurant de la xarxa, ja pot participar del sorteig mensual d’un àpat per a dues persones al restaurant del Xef del Mes. Només s'ha d’omplir una butlleta  i escoltar el sorteig en directe el primer dilluns de cada mes al programa de ràdio Planeta Prat (91.6 FM).

Més informació www.portadeldelta.cat

La Porta del Delta 
Centre d’Informació Turística i de Promoció del Delta del Llobregat

Cèntric Espai Cultural. 
Plaça Catalunya, 39-41
El Prat del Llobregat.
Tel. 93 374 13 79
info@portadeldelta.cat