Nous vehicles AVANTGRUP

En els dos darrers mesos, Avantgrup Coach & Car Services ha incorporat noves unitats a la seva flota.

Es tracta de 4 vehicles Mercedes Tourismo de 54 places, 4 vehicles del Model Magelys també de 54 places i que incorporen un vidre panoràmic addicional al sostre que permet major visilivilat als passatgers, especialment a l'hora de realitzar visites ciutat. També s'incorporen dues unitats del model Mago2,només amb 27 butaques,  amb major amplitud entre seients, taules tipus saló i major confort i equipament per donar servei als grups reduits de Turisme de Luxe que han escollut BARCELONA ES MÉS a l'hora dels seus esdeveniments.

Adjuntem enllaç amb el video que Avant Grup presenta la destinació túriscita de Catalunya, amb algunes imatges dels vehicles de la seva flota.

1
Grups de treball:
BPCB