7a. Conferència Internacional de Turisme Responsable

La Conferència tindrà lloc els propers dies 03 i 04 d'octubre a Barcelona. La Diputació de Barcelona és una de les institucions col·laboradores en l'organització d'aquest esdeveniment de caire internacional i per això els diferents col·lectius i ens relacioants amb la nostra institució poden gaudir d'un descompte del 20% en el preu de la inscripció (200 euros). Els col·lectius que poden gaudir d'aquest avantatge són:

- Membres del Cercle de Turisme

- Membres adherits al programa SICTED

- Entitats públiques de la província relacionades amb el turisme

Per fer-ho, caldrà que un cop feta la reserva i compra de l'entrada a la Conferència (accés a la compra) envieu un email a rtd7conference@gmail.com amb els vostres detalls personals i indicant el codi de descompte "DBturisme". El primer dia de la conferència, en la taula d'inscripcions es realitzarà l'abonament dels 40 euros de descompte.

Web de la conferència: http://rtd7.org/

Salutacions,

Damià Serrano - LABturisme

3
Etiquetes:
turisme, 2013, Responsable
2
Categories:
Formació, LabTurisme
1
Grups de treball:
LABturisme