Turespaña aportarà 400.000€ a l'ICTE

La Secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, en la seva qualitat de presidenta de Turespaña, ha signat un conveni de col·laboració amb el president de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), Miguel Mirones, amb l'objectiu de recolzar i reforçar la Qualitat Turística Espanyola, a través de la seva marca de referència, la ‘Q’. 
Pel conveni signat, l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, ICTE, destinarà l'import de la subvenció, 400.000 euros, a la difusió, adequació i gestió dels sistemes, procediments i processos desenvolupats en l'àmbit de qualitat per al sector turístic, així com el seu reconeixement i valoració pel mercat, a través de les següents actuacions: 

  • Suport i reforç de la Marca Q de Qualitat Turística Espanyola
  • Desenvolupament de normes i procediments per a fixar els estàndards i criteris de qualitat per a cada tipologia de producte i servei, incloent la implantació en nous sectors. 
  • Difusió del Sistema de Qualitat Turístic Español (SCTE) entre les empreses i administracions turístiques del sector. 
  • Gestió dels processos d'implantació del SCTE en el sector empresarial adherit al mateix. 
  • Suport tècnic i formació a les empreses i els professionals del sector en el SCTE. 
  • Suport i difusió internacional d'aquestes normes, procediments, marques i símbols identificatius dels mateixos, que afavoreixin la imatge de qualitat de l'oferta turística espanyola i el seu reconeixement internacional.  

Miguel Mirones ha fet una valoració positiva de la signatura del conveni: ‘en una situació com l’actual, que hi hagi una aposta clara de la Secretaria d'Estat de Turisme per la Qualitat Turística, i un compromís de suport i reforç de la marca ‘Q’, és una molt bona notícia per les 2.000 empreses que en aquests moments exhibeixen la “Q” a la porta dels seus establiments’. 
L'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola és una entitat de certificació de sistemes de qualitat especialment creats per a empreses turístiques. L’ICTE és l'encarregat de certificar, administrar i vetllar pel correcte ús de la marca Q.

1
Etiquetes:
Qualitat turística
1
Categories:
Qualitat