Avui surt el número 100 del butlletí de turisme

Amb 100 números publicats, el butlletí de turisme s'ha convertit en un referent de les activitats de turisme per al cap de setmana a la demarcació de Barcelona, i ara aprofita per renovar-se. Encara no el reps?

El butlletí de propostes turístiques arriba a l’edició que fa 100. Fa més de dos anys que cada setmana arriba puntualment als seus subscriptors amb un bon grapat d’activitats, rutes, fires, trobades esportives... una diversitat de propostes d’arreu del territori que el dinamitzen i ajuden a conèixer-lo.

Per celebrar aquests primers 100 números, el butlletí engega una nova etapa en la qual vol destacar, encara més, la gran diversitat i la riquesa turística dels pobles i ciutats de les comarques de Barcelona. Una proposta que incorpora, a més, les descobertes dels vilatans i turistes a través de les xarxes socials, que tot just han estrenat la marca turística Barcelona és molt més.

Què fer? i molt més és el nou butlletí de propostes turístiques per al cap de setmana. Encara no t’hi has subscrit? Encara hi ets a temps, clica aquí.

1
Etiquetes:
butlletí