El xef Artur Martínez, membre de Cuina Vallès, presenta el seu llibre “La cuina del Vallès Occidental”

 El cuiner Artur Martínez, del Restaurant Capritx amb una Estrella Michelin i membre del col·lectiu Cuina Vallès, presenta aquesta setmana el seu llibre “La cuina del Vallès Occidental”, una expedició gastronòmica que ens apropa els productes de la comarca i on l’autor ens proposa les seves receptes per gaudir del Vallès amb els cinc sentits. Una combinació de tradició i innovació. 

 El restaurant Capritx és un dels 12 restaurants integrants de Cuina Vallès, un col·lectiu de cuiners del Vallès Occidental que des de fa 5 anys aglutina cuiners i restaurants de la comarca amb l’objectiu de donar a conèixer la gastronomia vallesana i els productes autòctons.

1 comentari

Sànchez Coloma, Annabel

Invitació oberta: confirmacions d'assistència a momentum@momentumeditors.com

Us esperem aquest vespre al Teatre Principal de Terrassa!

Consorci de Turisme del Vallès Occidental.