Acte de lliurament de diplomes i distintius SICTED al Bages

27 empreses i serveis del Bages reben el distintiu de Compromís de Qualitat Turística SICTED

El passat dilluns 25 de març va tenir lloc a Sant Martí de Torroella l’acte d’entrega de diplomes i distintius SICTED a 27 empreses i serveis del Bages que van distingir-se per primera vegada o van renovar el distintiu “Compromís de qualitat turística” el desembre de 2012.

L’acte va ser presidit pel Sr. Joan Vinyes, Conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, actual ens gestor de la destinació, i va comptar amb la participació del Sr. Albert Miralda, President del Consorci de Turisme del Cardener, i del Sr. Xavier Font i Urgell, Cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona.

L’acte de lliurament va estar precedit d’una ponència sobre “Turisme 3.0” a càrrec de Montserrat Peñarroya i Farell, investigadora i docent especialista en Màrqueting Digital i Xarxes socials.

L’objectiu del SICTED és aconseguir que els diferents elements o agents que integren l’oferta d’una destinació turística gaudeixin d’una qualitat elevada i homogènia. La idea principal d’aquest sistema és la conceptualització del turisme com un tot, fent arribar la cultura de la qualitat en una destinació de forma global a tots els subsectors, tant als estrictament turístics --transport, allotjament, restauració i oferta complementària...—com a la resta de serveis a l’abast del visitant –comerç, transport local, equipaments públics i privats, etc--.

A la província de Barcelona, en el setè any d'implantació del SICTED, hi ha un total de 390 empreses i serveis distingits en 13 destinacions.

1
Categories:
Qualitat
2
Grups de treball:
SICTED, Gestió territorial