Entrega de diplomes SICTED a Vic

El passat dilluns 25 de juny es van lliurar els distintius SICTED a dues empreses noves de Vic: l’Associació de comerciants CentreVic i el Seminari (allotjament). La destinació Vic compta amb un total de 37 empreses distingides a finals de 2011, entre les que destaquen el nombre de comerços (7) i les guies turístiques (11, el 58% del total de guies distingides de la província de Barcelona).

En el mateix acte es va presentar la nova etapa en la gestió dels Museus de la ciutat de Vic. La regidora d’Educació, Turisme i Comerç, Anna Erra, junt amb el director del Museu Episcopal de Vic (MEV) i del Museu de l’Art de la Pell (MAP), Josep M. Riba, van traçar les línies mestres del que suposarà gestionar de forma conjunta dos dels grans equipaments museístics de la ciutat.

També es van donar a conèixer les noves rutes temàtiques de la ciutat. Durant el mes d’octubre que es podrà seguir la ruta dels tres campanars, el mes de novembre una ruta vinculada amb M. Àngels Anglada i el mes de desembre, i vinculat amb el Mercat Medieval, es podrà descobrir el Vic Medieval i del Bisbe Oliba.

2
Categories:
Qualitat, LabTurisme