Cloenda de la Ruta de Turistes de Qualitat 2012

El Dani Cortijo i la Jana Pérez han tornat avui dimecres, 20 de juny, a Barcelona, després de treballar durant 15 dies com a "Turistes de Qualitat" i visitar alguns dels més de 400 establiments i serveis SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) de les comarques barcelonines.

Durant aquests dies, els "turistes de qualitat" han visitat les 13 destinacions SICTED i han realitzat gairebé 80 activitats. La seva experiència s'ha pogut seguir a la web www.turistesdequalitat.com, a Facebook, Twitter, Foursquare i Youtube, on han penjat vídeos informatius i descriptius de les seves vivències durant la ruta.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya de promoció SICTED 2012, un projecte impulsat per la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona, dissenyat per a la promoció del SICTED i el seu distintiu "Compromís de Qualitat Turística".

 Després de la Ruta Turistes de Qualitat, la campanya de promoció SICTED 2012, continua amb l’acció “Guanya una escapada SICTED”, en la que es sortejaran 13 caps de setmana en destinacions SICTED de la província de Barcelona. Es distribuiran bústies i butlletes als establiments distingits amb aquest segell de qualitat, per tal que els clients d’aquests establiments puguin participar al sorteig.

2
Categories:
Qualitat, LabTurisme