Visita teatralitzada: Les muses del museu

Públic al qual s'adreça: 
Families
diumenge
26
12:00h
Març 2017
Data de finalització: diumenge, 26/03/2017 - 13:00

Veniu amb els vostres infants a la Masia d’en Cabanyes, i les muses de la inspiració romàntica us guiaran per la masia, fent-vos descobrir els seus secrets. Una activitat​ que pretén donar a conèixer la Masia d’en Cabanyes i el seu llegat romàntic d’una forma teatral, basant-se principalment en l’univers del poeta Manuel de Cabanyes.

Les Muses, filles de la Memòria i nebodes del Temps tenen relació amb totes les arts: la música, la dansa, la poesia, el teatre, i us ajudaran a conèixer i recordar, a dialogar amb els objectes artístics exposats i generar noves preguntes sobre la vostra identitat personal i social.

Amb aquesta activitat les Muses de la inspiració romàntica ens guiaran per diferents estances del museu, descobrint-nos els seus secrets i deixant-nos tot un seguit d’estímuls que serviran d’inspiració pel taller d’expressió teatral.

Edat recomanada per a: nens i nenes d’entre 6 i 11 anys (acompanyats d’adults). Adaptada a persones amb mobilitat reduïda. Places limitades. Cal reserva prèvia

Preus: 5 € per persona. Gratuïta pels infants amb carnet del Super 3.

Durada aproximada: 1h

Inscripcions: A través del formulari o per correu electrònic a masiadencabanyes@ccgarraf.cat.

Més informació a http://masiadencabanyes.cat