Un dia en família als jardins de la masia.Art, llibre, paraules, música, espectacles, tallers i natura

Públic al qual s'adreça: 
famílies, nens i nenes a partir de 3 anys.
dissabte
08
10:00h
Octubre 2016
Data de finalització: dissabte, 08/10/2016 - 20:30

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, ubicat a la Masia d’en Cabanyes, és un espai de cultura i art. Un espai únic i singular de Vilanova i la Geltrú, que es vincula a la literatura, al col·leccionisme, als llibres, a l’art i la creació...

Un any més, la Masia d’en Cabanyes proposa Un dia en família als Jardins de la Masia. Art, llibre, paraules, música, espectacles, tallers i natura. Una jornada amb activitats infantils i de lleure per a tota la família, que ens apropa a descobrir la casa, la seva història i alhora gaudir d’aquest entorn privilegiat.

El programa consta d’activitats per a realitzar per lliure, tallers dirigits, espectacles i contes en una jornada festiva per a grans i petits. Al migdia, les famílies podran dur el seu dinar i seure a la gespa de la Masia, on els més petits podran córrer i jugar. Coquo Càtering oferirà també un servei de bar ben especial: sucs verds, aperitius, i també tindrà a punt uns menús de pícnic saludables i divertits.

El programa s’ha organitzat amb la col·laboració de persones i entitats de la comarca, i més enllà d’aquest espai, els aparadors de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú es vestiran amb informació de la Masia d’en Cabanyes.

Enguany des de la Masia d’en Cabanyes es proposa un gest solidari. Es podrà participar portant productes d’higiene o pagant 2€ per infant participant (a partir de 3 anys) que l’Economat de Vilanova i la Geltrú, gestionat per Càritas, destinarà a la compra de bolquers.

La Masia estarà oberta entre les 9h30 i les 20h. Per a participar-hi es pot inscriure prèviament a través del web www.ccgarraf.cat. Així mateix, els tallers i activitats dirigides consten d’uns horaris i aforament limitat i s’hauran de fer les inscripcions el mateix matí abans del seu inici.

Hi haurà aparca bicis, però també s’hi podrà anar a peu o en cotxe.

En cas de pluja l’activitat serà anul·lada i se’n publicarà la nova data de celebració.

Per a consultar el programa complert podeu consultar el blog de la masia http://masiadencabanyes.cat/