Presentació del Cercle de Turisme i del Pla d'Accions de Promoció 2013

La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona posa en marxa un nou entorn professional de cooperació turística público-privada per a la província de Barcelona: el Cercle de Turisme. El seu objectiu és millorar la promoció de la nostra destinació i la dels seus productes turístics. Orientat cap a la innovació, la seva missió és compartir la intel·ligència de sector i impulsar la participació, el coneixement i l’intercanvi.

La presentació tindrà lloc el dijous dia 22 de novembre, a les 11h. del mati, al CAR (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat del Vallès.

En aquesta presentació podrem conèixer una mica més què implica aquest entorn, quines eines ens facilita i quins beneficis ens aportarà. A més, podrem conèixer les accions de promoció previstes per al proper any 2013.

Ens plantejem el proper any com un repte; per això, hem convidat també l'Albert Bosch, un apassionat de l’emprenedoria i de l'esport en general i, sobretot, de les activitats que comporten un cert repte personal i una bona dosi d’aventura. L'Albert ens transmetrà la seva experiència a l'hora de resoldre positivament els reptes i assolir els objectius.

1 comentari

Sánchez, Anna

Demà presentem el Cercle de Turisme i el Pla d'accions de promoció 2013 de "Barcelona és molt més".

Us esperem a Sant Cugat!

Salutacions