Comunitat virtual

Moviments a la infomediació francesa

Els turistes francesos s’organitzen (majoritàriament) ells mateixos les seves vacances, sobretot a destinacions properes (geogràfica i culturalment) i, en les que a més a més, el sentiment de seguretat és tant elevat com a casa nostra. Tradicionalment les guies de viatges i els mitjans de comunicació (premsa magazine, radio i televisió) han estat i, de fet continuen sent, importants prescriptors per les destinacions turístiques. A aquests s’han afegit els mitjans on-line i, des de fa uns 10-15 anys, els webs d’infomediació.

BADALONA I EL MAR, una nova ruta audioguiada

Us animem a conèixer la nova ruta audioguiada BADALONA I EL MAR.

Un recorregut per 10 punts del litoral badaloní, que identificareu pel color blau dels seus senyals, i a través del qual descobrireu la connexió entre la ciutat i el mar d'una manera amena i divertida. Els diàlegs entre en Pere i el Mico  i les cançons interpretades pels Amics del Quetx us aproparan a la vida marinera de la nostra ciutat.

1

La Champions League dels viatges

El portal de viatges eDreams acaba de publicar un estudi (dades extretes de les seves pròpies bases de dades de clients) que indica quins són els ciutadans europeus que més viatgen. Per dir-ho d'alguna manera, podríem dir que es tracta de la Champions League del viatge... (ja sabeu lo bé que es ven la premsa esportiva...). 

Canvi d'ubicació de l'Oficina de Turisme de Vilafranca

TRASLLAT DE L'OFICINA DE TURISME DE VILAFRANCA

Des d'aquest dimecres l'Oficina de Turisme de Vilafranca està situada al nou edifici Km.0 enoturismePENEDÈS. Les noves instal·lacions disposen d'un ampli espai expositiu amb fotos representatives del Penedès i un racó on el turista pot gaudir d'un vídeo promocional de la destinació.

Us convidem a visitar-nos a: 

OFICINA DE TURISME DE VILAFRANCA

C/ Hermenegild Clascar, 2

08720 Vilafranca del Penedès - Tel.

2

Feliç Dia Mundial del Turisme

Avui celebrem el Dia Mundial del Turisme. En aquesta ocasió la OMT l'ha dedicat al Turisme i l'Aigua.

Podreu trobar més informació a #WTD o bé a  http://www.unwto.org/wtd/index.php 

 

The Gaudí Plus Tour - 2013

A partir d'avuí 11 d’Abril reprenem un dels nostres tours estrella de temporada alta: The Gaudí Plus Tour.

Visita la Casa Milà - La Pedrera (entrada sense fer cua) i la Colònia Güell (Colònia tèxtil,Cripta i Exposició).