Blogs

Conclusions a la Jornada: Jornada Natura i Sostenibilitat. Visió ecomàrqueting

Tot i que han passat alguns dies ja, no volia deixar de compartir les conclusions i les presentacions d'aquesta darrera jornada dins del marc Costa Barcelona Week.

Estem especialment contents perquè dins d'aquest any, dedicat al turisme sostenible, hem pogut reunir en aquesta jornada alguns actors importants en la matèria, i, no solament aprendre, sinó també hem pogut debatre aquest concepte: turisme sostenible, que encara sembla un binomi incongruent. Aquets van ser els punts que es van tractar:

2

"Si tot això que tenim nosaltres ho tinguessin a Califòrnia muntarien un xou espectacular"

Aquest és el provocador titular que encapçala l'entrevista a Lluís Tolosa feta al digital Surtdecasa.cat amb motiu de la presentació de la Guia d'Enoturisme del Penedès.

Aquest expert, autor també de les guies d'Enoturisme del Pla de Bages i de la DO Alella, a més de Barcelona Wine, trufa la seva entrevista amb comentaris molt interessants i que ens donen molt a pensar:

2017, L'ANY DE PUIG I CADAFALCH

Dimecres 14 de desembre ha tingut lloc la presentació oficial de l’Any Puig i Cadafalch, que se celebrarà el 2017 amb motiu dels 150 anys del naixement de l’arquitecte mataroní.

DIVA MAGAZINE WITH LIZ AND BARCELONA ZERO LIMITS.......

Compartim amb tots vosaltres l'article del que hem format part a Diva Magazine, unes de les revistes mes importants dins del col·lectiu LGTB.... Si el voleu llegir llencer posem el link al nostre Blog. 

Talk about Barcelona Zero Limits !!!

Aquest cap de setmana, descobreix el Moianès

Avui és dijous i ja teniu tots a la bústia de correu el Butlletí de propostes turístiques Què fer? i molt més. Destaquem que aquest cap de setmana El Moianès fa portes obertes amb més de 130 propostes d'oci, activitats, visites guiades, menús especials... i promocions i descomptes a allotjaments, restaurants i comerços.

Si encara no coneixeu aquesta comarca natural, aquí teniu una molt bona oportunitat.

Aquí pots consultar el butlletí.

Feliç Sant Jordi!

Bona diada de Sant Jordi a tothom. Roses i llibres, activitats literàries, tallers infantils... els nostre pobles i ciutats avui estan plens d'activitas i propostes per sortir a celebrar Sant Jordi i la primavera.

A www.barcelonaesmoltmes.cat podeu trobar moltes propostes i activitats, no deixeu de consultar la nostra agenda.

Feliç diada!

El 31% dels francesos reserven el seu hotel mitjançant una agència de viatges en línia.

Un estudi recent de Tripadvisors ha desvelat que el 31% dels francesos que realitzen una reserva hotelera ho fa a través d'una agència de viatges en línia, mentre que el 30% ho fa directament amb l'hotel (el 18% a la seva web i el 12% trucant per telèfon a l'allotjament) ,

És a dir, un terç de la mostra fa reserva directa i un altre terç a través d'una agència en línia. Encara que l'estudi no ho especifica, és de suposar que l'altre terç reserva a través d'agències presencials

Les fonts de les Dous

 Els 35 sortidors es la principal imatge que visualitzem quan parlem de les Fonts de les Dous de Torrelles de Foix.

Des de l’Associació Torrelles Net i Punt hem estat treballant durant quasi 2 anys per poder oferir l’aspecte que actualment podeu trobar quan es visita Les Dous.

Espai ideal per gaudir de barbacoes entre amics o familiars.

Hem creat un bloc amb la intenció d’oferir informació, localització, horaris i normatives a tenir en conte quan es visi