Jornades europees de Patrimoni a Catalunya - portes obertes a la Casa Alegre de Sagrera

La Casa Alegre es va construir a inicis del segle XIX. D'aquesta primera època es conserven pintures murals a les sales de la primera planta. L'any 1911 es va realitzar una reforma important, que va convertir-la en un model d'habitatge burgès industrial terrassenc d'època modernista.

Alguns dels espais de l'edifici es presenten com a estances moblades i decorades; d'altres contenen diverses col·leccions com la Salvans d'art oriental, les d'artistes com Martinez Lozano, Laureà Barrau, Mateu Avellaneda, Carlos Baca-Flor, Fèlix Mestres i els llegats dels escriptors Agustí Bartra i Ferran Canyameres.

Dates: 26, 27 i 28 de setembre

Horaris: divendres i dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i diumenge, d'11 a 14 h

Població: Terrassa