Viatge de Familiarització amb premsa al Geoparc de la Catalunya Central (Bages)

El proper dia 24 d’octubre comença el viatge de familiarització de premsa a la Comarca del Bages amb el seu producte principal El Geoparc, producte turístic únic a Catalunya ( http://www.geoparc.cat/es).

Els periodistes que visitaran la comarca del Bages són de mercat català i espanyol. Durant quatre dies podran conèixer els recursos turístics més importants de la comarca: Montserrat, l’eix de les Valls del Montcau – Moianès, Eix del Cardener i Eix Pla de Bages i riu Llobregat.

El press trip té una doble vessant respecte al seu objectiu: per una part presentar el Bages, amb el Geoparc com a producte global, per a un mercat de proximitat (català- espanyol) i per una altre part, no menys important, sensibilitzar a través de la difusió comarcal que es faci a la població.

1
Etiquetes:
Geoparc