3a Cursa de les Caves de Subirats

2a Cursa de les Caves de Subirats (6)

El diumenge 3 de novembre a les 10 hores se celebrarà a Lavern (Subirats) la tercera Cursa de les Caves de Subirats. Desprès de l’èxit de la passada edició, amb més de 300 atletes, aquest any compta amb novetats importants. Hi ha més categories per a què més corredors optin a premi. Així es pot participar a partir dels 10 anys tenint en compte que fins als 18 cal autorització dels pares. Els 100 primers inscrits tenen un regal addicional a banda de la samarreta tècnica per a tothom i la botella de cava. També hi haurà premi per al participant més gran i més petit que completi el recorregut de 10 km. El circuit inicial és de 5 km i per fer la cursa de 10 km s’han d’efectuar dues voltes a l’itinerari preparat al voltant del poble de Lavern, tot gaudint dels canvis de tonalitats de les fulles de la vinya. El circuit té un 10% de terra i 90% d’asfalt. El cronometratge es realitzarà amb xip. El preu de les inscripcions és de 10 euros anticipades i 15 euros el mateix dia de la cursa. Hi haurà un punt d’inscripció pel mateix dia de la cursa i servei de guarda-roba. Les dutxes i l’aparcament seran situats al camp de futbol de Lavern. Tots els corredors tindran un obsequi de record, dos punts d’avituallament als kilòmetres 5 i 10 i premis per als primers classificats. També hi haurà el sorteig d’ampolles de cava de Subirats i esmorzar per tots els atletes. Aquest any com a convidat especial hi participarà en Xavier Bonastre, periodista d’esports de TV3 que correrà amb tots els atletes participants.

Xavier Bonastre TV3

Les inscripcions es poden fer als següents punts:

  • Ajuntament de Subirats: Pl. Ajuntament, s/n (Sant Pau d’Ordal). Subirats (fins el 25 d’octubre).
  • Nutrigan: C/ General Cortijo, 14-16. Vilafranca del Penedès.
  • Centre Kalisti (93.811.52.84): C/ Olesa de Bonesvalls. Vilanova i la Geltrú.
  • Espai running (93 817 54 40): C/ Amalia Soler, 42. Vilafranca del Penedès.
  • Per internet a http://cursacaves.wordpress.com.

A continuació teniu el tríptic informatiu. Teniu més informació actualitzada de la Cursa de les Caves de Subirats al blog http://cursacaves.wordpress.com

Cursa de Les Caves de Subirats 2013 by Turisme de Subirats

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!


Mostra un mapa més gran