Taller de pastisseria de Pasqua

Amb el xef Stéphane Poussardin, farem CUP-MONES & integrarem vi en la recepta

Com a motiu del taller de pastisseria de Pasqua, farem CUP-MONES: mini mones en forma de niu amb els seus ous blancs, pics, plomes i ulls de colors ...
 

Amb aquest curs de rebosteria, el xef proposa una fusió de la pastisseria típica dels cupcakes americans amb la tradició de les mones catalanes - amb denominació d'origen 'Alella': Stéphane utilitzarà vi d'AA en l'elaboració del pastís i la seva guarnició i demostrarà els avantatges d'aquesta aportació.


Cada un dels participants crearà tres CUP-MONES:
- Una per degustar "in situ" amb un tast de vins dolços & cava d'Alta Alella;
- Les altres dues se les portaran per regalar als seus respectius fillols.
 

El taller tindrà una durada d'unes dues hores: preparació, cocció, muntatge de les CUP-MONES i degustació amb vins.

DISSABTE 1 D’ABRIL / 11:30 / preu 30€

Centre de recepció Alta Alella, Camí Baix de Tiana, s/n

GPS  Lat. 41º29’17’’N  Long. 2º17’18’’E

PLACES LIMITADES.. RESERVA I COMPRA D’ENTRADES:

. Celler ALTA ALELLA: 628.624.182 / enoturisme@altaalella.cat